Anmälan Axvall Cup 2024

2024-03-01 13:07
Skadeförebyggande - Knäkontroll
2024-02-29 11:55

Under dokument hittar ni veckans föreläsning.
Hoppas ni fick ut nyheter av den och kan arbeta vidare med detta.

bilderna får inte spridas vidare eller på sociala medier.

Podden Svensk Fotboll
2024-02-19 19:26

I podden Svensk Fotboll lyfts svensk fotbolls utmaningar och utveckling. Diskussionen om fotboll i kombination med aktuella samhällsfrågor och snackisar, med kända och mindre kända gäster.

Du kan lyssna på podden i alla stora poddkanaler, eller genom att klicka här: https://open.spotify.com/show/3zTXb5FZSAbsx9kdYHBdd6?si=6THg4XV_T8WhSLJcwKRAJA

Tränarutbildning SvFF D - Skövde
2024-02-10 14:56

Nästa utbildningstillfälle i Skövde

Anmälan: https://vastergotland.svenskfotboll.se/utbildning/

Skadeförebyggande träning - Knäkontroll
2024-01-31 18:36

Anmäl dig och ditt lag till utbildningstillfället!

Knäkontroll är ett program för träning av knä och bål som rätt använt minskar risken för främre korsbandsskador med 64 %.

Knäkontroll och är framtagen i samarbete mellan Svenska Fotbollförbundet, SISU Förlag och Folksam.

Knäkontroll vänder sig primärt till dig som är fotbollstränare. Vår förhoppning är att du använder dig av övningarna i din träning. Även du som själv är spelare har nytta av övningarna för att kunna träna på egen hand.

Unga tjejer har varit särskilt utsatta för svåra knäskador, vilket ofta leder till stort lidande. Knäskador är en vanlig orsak till att många tvingas sluta spela fotboll, och senare i livet kan skadorna leda till artros.

TA MÖJLIGHETEN OCH ANMÄL ER!

Stöd Axvalls IF
En insamling för Axvalls Idrottsförening
Stötta gärna oss i Axvalls IF och vår verksamhet, genom att ge ett bidrag till den här insamlingen. Tack för ditt stöd