SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Axvalls Idrottsförening
Fotboll

 
Schema Stochampionatet - Uppdatering
2024-07-11 10:33

Hej!

Nu har arbetsschemat kommit ut till samtliga på den mail som har angetts i BokaMera. Sök efter mail från travgruppen, Glöm inte kontrollera eran skräppost


mailet är utformat på följande sätt: 

Välkommen till ditt arbetspass på travet åt Axvalls IF (dag, datum & tid)

Du är i nuläget placerad  på (arbetsuppgift & plats).

Där du kommer att vara finns ibland sittplats men ta gärna med dig en egen stol för säkerhets skull.

 

Viktig information:

  • kom ca 10 min innan passet börjar, gå till stora grinden som du ser rakt fram från infarten så blir du mottagen av någon av oss, får din tröja och blir visad till din plats.
  • tiden och din placering kan ändras något med kort varsel.
  • om du får förhinder ska du själv ordna en ersättare (tänk gärna på tröjstorleken du har valt).
  • nytt för i år är att inga väskor får medföras, det ni har med er ska ni kunna ha i handen (tex vattenflaska och smörgås/frukt). Fickor på kläder och stolar får inte fyllas samt ska kunna kontrolleras. Dessa regler gäller även travets övriga personal. Läs gärna mer på länken här: https://static1.squarespace.com/static/63c66da13f1a183b7bca9d18/t/66573bc69e4ea27f2c7226e5/1716992968607/V%C3%A4skf%C3%B6rbud+pdf+hemsida.pdf
  • Crew-tröjan du får ska du ha på dig (synlig helst) under arbetspasset och får behålla men inte använda när du besöker travet på övrig tid.
  • om en påminnelse kommer från ”Bokamera”är det fortfarande den här kallelsen och tiden som gäller.
  • du kan ha gjort flera bokningar men tiden/tiderna här är det som gäller!

  

OBS! Svara på mejlet från travgruppen så vi vet att informationen är mottagen!

 

Tack för att du hjälper Axvalls IF! 

 

Vänliga hälsningar

Travgruppen, Axvalls IF

Stöld på IP
2024-07-11 09:05

7 juli kl 05:11 hade vi stöld på IP, vi har en tydlig bild på händelseförloppet och har personerna som gjort detta på film från övervakningskameror. 

Det rör sig om 2 herrar 35-50 års åldern, ena bär märka shorts, mörk arbetsjacka och mörk keps. Den andra bär blå jeans, grön luvjacka och mörk mössa, båda åkte runt på elsparkcyklar. Vi har polisanmält händelsen! 

 

Vi uppmanar er andra att vara vaksamma på IP och i samhället så vi kan få ett slut på detta. 

 

Mvh
Axvalls IF

Herr
Inför FC Corner
2024-07-04 00:44, Herr

På fredag är det dags för den sista matchen innan spelarna tar lite välförtjänt sommarvila. Vi reser till Lidköping för match mot FC Corner. Matchen spelas på Stenportsplan och sparkar igång 19:00. 

I den senaste matchen blev det ännu en övertygande seger när Axvall gjorde historien kort mot Lundsbrunn. Efter 20 minuter stod det redan 3-0 på resultattavlan och siffrorna skrevs till slut till 6-1. Det var Axvalls tredje raka match man gjorde 6 mål i och samtliga av dessa matcher har spelats hemma på IP. Alfred Åkervall såg oförskämt pigg ut och gjorde 4 av målen och ligger nu i delad skytteligaledning på 10 mål med Vinningas Viktor Karlsson. Jesper Falk (8) och Fabian Appell (7) ligger och smyger tätt bakom. 

 

Våra motståndare Corner har haft en tuff vårsäsong med endast tre inspelade poäng. Laget ligger för tillfället på sista plats och deras enda vinst kom borta mot Hällekis/Trolmen. Man ska dock inte glömma att Corner har spelat många säsonger i division 4 eller 5 och har en del spelare med erfarenhet därifrån. Det finns inga lätta matcher i division 6 och det kommer att krävas ytterligare en bra insats från AIF. 

Kom gärna till Stenporten och heja på killarna. Åk i tid då det är Powermeet i Lidköping och det kommer troligen att påverka trafiken. 

 

/ Johannes Åkervall, Kommunikationsassistent.

Herr
Inför Lundsbrunns IF
2024-06-29 13:14, Herr

Ny hemmamatch för herrarna redan på söndag när Lundsbrunn kommer på besök. 
Halva serien är nu spelad och serien vänder således. 

I premiären slog vi Lundsbrunn med 0-2 och de gulsvarta lär vara extremt sugna på revansch. LIF har bara tappat poäng i två andra matcher och parkerar på 4:e plats i tabellen. Vi vet att det är ett spelskickligt lag lett av rutinerade och duktige spelande tränaren Andreas Nyblom. 

 

Axvall kommer från en mycket fin seger i seriefinalen mot Källby. Efter en jämn första halvlek så lade Axvall i högsta växel i andra och vann tillslut med tennissiffror (6-1). Samtliga spelare såg ut att vara i topptrim och samma trupp är uttagen förutom att mellanbror Nyberg tar storebrors plats. 


Det var kul att se mycket folk på IP senast och hoppas publiken sluter upp igen. Som vanligt är det gratis inträde och kiosken är fylld med förnödenheter. 

Ses på söndag 16.00. 

/ Johannes Åkervall, Kommunikationsassistent

Stöd Axvalls IF
En insamling för Axvalls Idrottsförening
Stötta gärna oss i Axvalls IF och vår verksamhet, genom att ge ett bidrag till den här insamlingen. Tack för ditt stöd
365 Sponsring
En insamling för Axvalls Idrottsförening
Hej Nu kan ni gå med och bli sponsor i Axvalls IF med en krona om dagen under 2024! Alla ni sponsorer kommer få sitt namn uppsatt på Idrottsplatsen.
Nyheter från våra lag
Boka & Hyra, 15/07 15:11 
Herr, 04/07 00:44 
Herr, 29/06 13:14 
Dam, 29/06 12:55 
Herr, 24/06 12:45