SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Axvalls Idrottsförening
Fotboll

Bli medlem i Axvalls Idrottsförening
BLI MEDLEM
 
Stochampionatet 2024
2024-06-12 19:53

Vi är oerhört tacksamma över att flera av er har gått in och anmält era arbetspass på årets Sto Championat. Detta har underlätatt för oss och just nu är det 9 pass vi saknar ! 

Så vet du med dig att du inte bokat ditt pass än gå in och gör det 💚Detta är en viktig  inkomstkälla för vår förening och för att vi kan hålla en låg medlemsavgift, slippa sälja och köpa grejer. Vi jobbar tillsammans för en levande klubb 💚

 

Klicka på länken https://axvallsif.bokamera.se/ för att gå in och boka pass, och från föreningen sida TACK 🙏🏻

Herr
Inför Kinne-Vedums IF
2024-06-12 16:01, Herr

Dags för ett nytt toppmöte när två grönvita lag drabbar samman på torsdag kväll. Axvalls IF tar emot Kinne-Vedums IF. Matchen ligger inbakad i student- och skolavslutningstider. Sjukdomar och skador är en del av sporten och det är möjligt att båda lagen får kasta om lite i startelvan. Morgondagen får visa vilka som har bredast trupp och är starkast för dagen. 

Kinne-Vedum öppnade säsongen starkt och tog fem övertygande segrar. De två senaste matcherna har dock slutat med förlust mot topp konkurrenterna Vinninga och Källby. KIF verkar ha en härlig mix av unga och rutinerade spelare. De rutinerade spelarna har undertecknad stött på flera gånger genom åren och minns att de är ett välorganiserat lag. De arbetar hårt och springer mycket i djupled. Räknar således med att det blir en jämn match även på torsdag. 

Axvall tappade sina första poäng senast då det blev 0-0 borta mot Vinninga. AIF hade en hel del chanser i första halvlek men kom inte närmare än ett stolpskott och en räddning på mållinjen. Andra halvlek var mer jämn och lagen fick som sagt dela på poängen. Försvarsspelet ser fortsatt väldigt tryggt ut och vi har faktiskt bara släppt in två mål på sju matcher. Fortsätt så och peta in någon boll framåt imorgon killar! 

Avspark torsdag 19:00. Kom dit och heja på! 

 

/ Johannes Åkervall, kommunikationsassistent

Herr
Inför Vedums AIS
2024-06-09 19:17, Herr

Vi tar med oss samma energi som vi har haft sen seriestart och ett fortsatt driv att fortsätta på vårat vinnarspår. Ett perfekt läge att visa varför vi inte har förlorat än!
Jag tror laget kommer visa detta till 100%.

 

// Dennis Ohlsson, Kapten 

 

 

Herr
Inför Vinninga AIF
2024-06-08 15:40, Herr

Dags för ett toppmöte i division 6 Lidköping då våra herrar åker till Lindvallen för att möta Vinninga AIF. Ett Vinninga som inlett serien på ett mycket bra sätt då man har fem vinster och en förlust. Förlusten kom hemma mot Lundsbrunn och bland segrarna sticker 4-0-vinsten mot Kinne Vedum ut lite extra. Det kommer att krävas att Axvall visar sig från sin bästa sida för att kunna plocka med poäng från denna match. 

Stämningen i Axvall är på topp där både A- och U-lag har radat upp segrar och det är mycket folk som visar framfötterna på träningarna. Fabian Appell har skadat knät men annars har tränarstaben en frisk trupp och har troligen en hel del diskussioner när startelvan ska tas ut. Ett angenämt problem, trevligt att se. 

Ta på regnjackan, ta en utflykt till Vinninga och heja fram Axvall till en ny seger! 
Avspark söndag 16:00. 

 

/ Johannes Åkervall, kommunikationsassistent

BLI MEDLEM
Stöd Axvalls IF
En insamling för Axvalls Idrottsförening
Stötta gärna oss i Axvalls IF och vår verksamhet, genom att ge ett bidrag till den här insamlingen. Tack för ditt stöd
365 Sponsring
En insamling för Axvalls Idrottsförening
Hej Nu kan ni gå med och bli sponsor i Axvalls IF med en krona om dagen under 2024! Alla ni sponsorer kommer få sitt namn uppsatt på Idrottsplatsen.
Nyheter från våra lag
Herr, 12/06 16:01 
Herr, 09/06 19:17 
Herr, 08/06 15:40 
Ledare, 02/06 23:10 
Dam, 01/06 19:51 
Herr, 29/05 20:37